Over Willem van Duin

In een veranderende wereld waar we aan de ene kant steeds meer informatie vergaren, we overspoeld worden met kennis, zie je dat mensen vaker gaan twijfelen. Is dit wel de goede informatie? Er zijn zoveel keuzes? Welke is de goede keuze?

De medewerkers van Willem van Duin Assurantiën kijken op een andere manier tegen het vak van assuradeur aan. Als geen ander realiseren zij zich dat mensen die zich verzekeren op zoek zijn naar zekerheid. Niet voor niets is het symbool van Willem van Duin Assurantiën een vuurtoren. Al eeuwen lang is de vuurtoren een baken in zee voor zeelieden die zeker willen weten dat ze de goede koers varen. En als lijkt de rol van de vuurtoren door de komst van GPS systemen overbodig geworden, niets is minder waar. De waarneming van een lichtsignaal in de nacht kan niet vervangen worden. Het gevoel dat je bijna thuis bent. De zekerheid dat het goed gaat komen.

Zo willen ook Willem van Duin en zijn medewerkers een baken zijn voor u. Zij zullen u op een persoonlijke, transparante, maar vooral pro-actieve wijze naar een goed gevoel van zekerheid loodsen.  De kracht van dit bedrijf is haar onafhankelijkheid en integriteit. In alles staat u als klant voorop en dat merkt u.

De missie

Vertrouwen is de reden van ons bestaan!
Als intermediair vervullen wij een centrale rol waarbij de klant de hoofdrol speelt.
Gedreven door onafhankelijkheid, integriteit en betrokkenheid is ons doel erkenning, tevredenheid en zakelijk succes.
Daadkracht speelt in het waarmaken van onze missie een belangrijke rol.

1 reactie

  1. Ha die Willem,

    Goed man dat je een blog gestart bent.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Plaats een reactie